-
1/1
pH-metru pentru carne – HI 99163
Producator: HANNA INSTRUMENTS
HI 99163
Descriere
HI 99163 este un instrument specific pentru analiza pH-ului produselor din carne. Aparatul este dotat cu un electrod FC 232D special conceput pentru a efectua măsurători de pH fără a deteriora eşantionul.
Corpul electrodului dispune de un filet exterior pentru a putea înfileta lama de penetrare FC 099, din oţel inoxidabil, inclusă în kit. Lama de penetrare substituibilă permite utilizatorului măsurarea pH-ului atât la suprafaţa cât şi în innteriorul eşantionului de carne.
- Domeniu:
- pH -2.00 la 16.00 pH
- Temperatură -5.0 la 105.0°C / 23.0 la 221.0°F
- Rezoluţie:
- pH 0.01 pH
- Temperatură 0.1°C / 0.1°F
- Precizie:
- pH ±0.02 pH
- Temperatură ±0.5°C (până la 60°C), ±1°C (în afară) / ±1.0°F (până la 140°F), ±2°F (în afară)
- Calibrare pH automată, în 1 sau 2 puncte, cu 2 seturi de valori tampon memorate (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 sau pH 4.01 / 6.86 / 9.18)
- Compensare termică automată
- Electrod pH: FC 232D, amplificat, corp din material compatibil cu produsele alimentare, senzor de temperatură încorporat, racord pentru inserarea lamei (inclus)
- Tip baterie / Durată: 3 x 1.5V AAA / circa 1200 ore de utilizare continuă
- Închidere automată după 8 minute de inactivitate
- Condiţii de mediu: 0 la 50°C; UR max. 100%
- Dimensiuni: 152 x 58 x 30 mm
- Greutate: 205 g
Produse din aceasi categorie
Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul METROMAT pentru a primi ultimele noutăţi, şi promoţii despre produsele comercializate și serviciile prestate de această firmă!
Feedback
Contact Comerț - Service
Str. Gheorghe Doja, Nr.37
505600 Sacele, jud. Brasov
Telefon: 0268-275.212
Fax: 0268-276.807
Program: Luni - Vineri | 08:00 - 16:00
Contact Laborator
Str. Ady Endre Nr. 44
505600 Sacele, jud. Brasov
Telefon: 0371-045.277
Fax: 0368-409.008
Program: Luni - Vineri | 08:00 - 16:30
Contact Laborator - Cluj
Str. Strada Iuliu Moldovan 10
400394 Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0736 623 743
Program: Luni - Vineri | 08:00 - 16:00